- hirdetés -

Az Eb-n és a vébén is ezüstérmet szerzett 2016-ban, a hazai szakszövetség díjazta az orosházi karatemestert.

Évadnyitó és évértékelő ülését tartotta a Magyar Karate Szakszövetség február 3-án, pénteken Budapesten, a Stefánia Palotában. A rendezvényen azon karatésokat jutalmazták, akik az előző évben kimagasló eredményeket értek el.

Gottfried Sándor
Gottfried Sándor

Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület versenyzői közül Gottfried Sándor karatemester részesült elismerésben a tavalyi évi Európa-bajnoki és világbajnoki második helyezésének köszönhetően – tudtuk meg a klub szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójából.

–  Nagyon örülök, hogy több mint 25 év után ebben az elismerésben részesülhettem. Megtisztel, hogy elismerték eddigi munkámat és eredményeimet és a továbbiakban is azon dolgozok, hogy Orosházát és a nemzetközi mezőnyben hazánkat képviseljem – mondta el a 3. danos versenyző.

Edzője, shihan Zsiga Zsolt szintén elégedetten nyilatkozott, megtudtuk, több orosházi karatést is felterjesztettek a díjra, a szövetség Gottfried Sándort ítélte a legalkalmasabbnak.
–  Kellemes érzéssel tölt el, hogy tanítványomat jutalmazták, Sándor igen céltudatos és kemény munkát folytat évtizedek óta. Bízom benne, hogy jövőre ismét egyik tagunk büszkélkedhet az elismeréssel – emelte ki a tréner.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.