- hirdetés -

Simonka György országgyűlési képviselő arra kér mindenkit: Legyünk ott október 2-án, és mondjunk nemet a kötelező betelepítési kvótára.

A veszély fenyeget, a népszavazás indokolt, nagyobb szükség van rá, mint valaha. Az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták: a migráció és a terrorveszély növekedése között egyértelmű összefüggés van – olvasható Simonka György országgyűlési képviselő szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Arra kérek minden jóérzésű Békés megyei, dél-békési állampolgárt: mondjunk nemet a kötelező betelepítési kvótára. Az október 2-ára kiírt népszavazáson Európában elsőként a magyar állampolgárok mondhatják el véleményüket Brüsszel bevándorlás-politikájáról. Valamennyi bevándorlással kapcsolatos hatáskört el akarnak venni a tagállamoktól, és Brüsszel maga akarja elosztani a migránsokat az országok között. Csak egy év adatait nézve, több mint 1,5 millió illegális bevándorló érkezett Európába, 400 ezren Magyarországon keresztül jöttek a kontinensre,
ráadásul az utánpótlás végtelen.

A népszavazás a legjobb eszköz Brüsszel elhibázott menekültpolitikája ellen. Az október 2-i referendumon nemet mondhatunk a kényszerbetelepítésre. A referendum kérdése így szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az
Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

Legyünk ott október 2-án, mondjunk nemet a kötelező betelepítési kvótára. Arra kérek minden jóérzésű magyar állampolgárt, ne üljön fel az ellenzéki propagandának, és emelje fel szavát az Európai Bizottság javaslata ellen.

Ne feledjük, nagy veszély fenyeget, elsődleges feladat a polgáraink megvédése. Az elmúlt hónapokban sajnos bebizonyosodott, összefüggés van a terrorizmus és az illegális bevándorlás között. Az elmúlt egy évben, az isztambuli merényletet is beleszámítva, több mint 300 ember halt meg terrorcselekmények miatt Európában. A migránsok egyre több erőszakos cselekményt követnek el, több magyarországi táborban is atrocitás történt.

A kormány mindent megtesz, hogy megvédje az országot a bevándorlóktól. A kérdés nem másról, mint Magyarország szuverenitásáról szól. Csak a magyarok dönthetik el, hogy kit fogadnak be, kivel szeretnének együtt élni” – zárul a közlemény.

Tisztelettel:

Simonka György
országgyűlési képviselő

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.