- hirdetés -

Hamarosan beköszönt az igazi tavasz, így elkezdődnek a ház körüli külső munkák. Nézz szét a Vasex áruházában ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van.  (x)

A várost járva egyre több helyen látni igényesen, saját ízlés szerint kialakított előkerteket, utcafrontokat és udvarokat.

Tavasztól őszig sokan tevékenykednek a ház körül. Az ő munkájukat kívánja megkönnyíteni a Vasex Kft kertészeti részlege. A kertészkedőknek elsősorban szerszámokat kínálnak széles választékban. A kerti munka minden egyes eleméhez megtalálhatók a hétköznapi vagy a speciális eszközök, szerszámok, ugyanakkor beszerezheted a virág- és zöldségmagokat, a virágföldet is.

A kertészkedés mellett egy másik kedvelt hobbitevékenység, a barkácsolás irányában is tovább bővült a Vasex kínálata.

– Nem csupán a külső munkák elvégzéséhez szükséges eszközöket, szerszámokat, munkaruházatot találják meg vásárlóink, hanem otthonuk belső tereinek kialakításához is kapható nálunk minden – mondja Polyák János ügyvezető. – Sok stukkóként nevezett polisztirol díszünk van, de több tucat alakra megmunkált díszléc is található üzletünkben, amelyekből igényes és fantáziadús belső tereket lehet kialakítani – mondja Polyák János ügyvezető.

A szerszámok mellett lakberendezési tárgyakat is találsz a Vasex Kft áruházában
(Fotó: Rajki Judit)

A barkácsrészleg bővítésénél elsősorban azt vették számba, hogy milyen szerszámokra van szükség egy lakás vagy ház karbantartásánál, felújításánál.

– Az embereknek minden tavasszal ösztönös igényük, hogy lakókörnyezetüket felújítsák, szépítsék. Mivel az anyagi lehetőségek a jelenlegi helyzetben korlátozottak, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy nem hívnak mestert, hanem maguk kezdenek neki a felújításnak. Nekik azt javasoljuk, hogy jöjjenek ki hozzánk, nézzenek szét nálunk, hiszen a barkácsrészlegen a profik és amatőrök is megtalálják a nekik való eszközöket elérhető áron.

Vasex Kft hétfőtől péntekig 7-18 óra között, szombaton 7-től 16 óráig várja vásárlóit a Török Ignác utca 40-42. szám alatt.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.