- hirdetés -

Erősítik a munkavédelem-, barkács-, épületgépészet- és kertészeti részleget, de hosszabb lett a nyitva tartás is.

Tavaly áprilisban 350 m2-es áruházbővítést hajtott végre a Vasex Kft, aminek eredménye már most látszik.

– Növekedett a vevőszám, egyre többen keresik fel az üzletet. Összességében 2012-ben szerény csökkenést könyveltünk el. Ennek oka, hogy az ipari és beruházási oldal nagyobbat esett, mint amennyit a barkácsrészleg és az egyéb bővítések hoztak – fogalmaz Polyák János ügyvezető. Hozzátette, 2013-ra nem vár jelentős előrelépést, hiszen ipari és beruházási oldalon nagy az óvatosság.

– Ha a tavalyi évet meg tudnánk ismételni, elégedettek lennénk. Főleg annak fényében mondom ezt, hogy az energia árak drágultak vállalkozói oldalon és az adóterheink is nőnek. Ezért létszámban nem tervezünk bővítést. Ugyanakkor kimondhatjuk, hogy a fejlesztésekre szükség volt és azok hatékonyak voltak – mondta Polyák János.

A munkavédelmi cipők kínálatát is bővítette a Vasex (Fotó: Melega Krisztián)

A Vasex Kft. most újabb 150 m2-el bővíti az eladóteret. Nagyobb teret kap a munkavédelmi részleg, amit szakboltként működtetnek majd. Emellett a barkácsrészleg és az épületgépészet területén további előrelépést terveznek, valamint a kertészetet is dinamizálják. Ezért a bővítéssel együtt átrendezik az áruházat, hogy az említett részlegek még hangsúlyosabbak legyenek.

A nyitva tartás is előnyösebb lett: hétfőtől péntekig 7-től 18 óráig, szombaton pedig 7 órától már 16 óráig várja vevőit a Vasex Kft a Török Ignác utcai üzletben.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.