- hirdetés -

Az orosházi lány egyre több helyen bizonyítja tehetségét.
Bakos Bettina a tévés Megasztárban a középdöntőig jutott a nyáron, ám egyáltalán nem volt elkeseredve a kiesés miatt. Sokat gyakorolt és kisebb-nagyobb fellépéseken csiszolta tudását. A napokban újabb örömteli hírt osztott meg velünk édesanyja, Nicole.
– Bettina elindult a Gigasztár énekversenyen, melynek elődöntőjét sikeresen vette még októberben. A döntő Cegléden volt november 19-én, amire egy 40 másodperces bemutatkozó videóval kellett készülni. Emellett egy duettet és egy új szólószámot és vinni kellett, melyből az egyiknek élőzenének kellett lennie- mondta Nicole.

Ákos és Bettina a verseny után (Fotó: család)
A duettre egy békési fiatalembert, Csordás Ákost kérték fel, akivel Bettina már többször versenyzett ellenfélként „Az én hangom” versenyen. A ceglédi verseny előtt mindösszesen háromszor tudtak próbálni, a távolság és a tanulás miatt nehéz volt összeegyeztetni a próbákat.
– Ákos nagyon tehetséges, és összeillik a hangunk. Ez már az első próbán kiderült, ahol könnyen ráhangolódtunk egymás stílusára. A zsűri azt hitte, már rég óta ismerjük egymást. Azt mondták, hihetetlen jó volt mindkettőnk előadása, éneke és nem találtak benne hibát – mesélte Bettina.
Duettben Jason MraZ -I’m yours című számát adták elő, egyéniben pedig Eva Rivastól az Apricot Stone című számot énekelte. A zsűri elnöke Szekeres Adrienn volt, aki szerint Betti nagyon jó és egységes produkciót adott énekben, előadásmódban és az öltözéke is illett a zenéhez.
– Egymás után hívták színpadra a különdíjasokat és a helyezetteket. Mikor már csak 3 énekes neve volt hátra, tudtuk, hogy biztosan dobogós lesz a lány. Végül annak is a tetejére állhatott fel. Sírtunk az örömtől- mondta a boldog édesanya.
httpv://www.youtube.com/watch?v=9FQZzX1ipZg&feature=mfu_in_order&list=UL
Az első hely mellé járt egy értékes mikrofon szett és egy nyári zenei tábor, ahol dalszövegírás, énekképzés és táncórák is lesznek. December 17 én pedig Cegléden, a református templomban Szekeres Adrien koncertjén előadhat egy saját egyéni produkciót.
– Már el is döntöttem, hogy a Hallelujat fogom énekelni. Nagyon örülök, hogy ilyen híres énekesnővel szerepelhetek, sokat készülök erre a fellépésre – mondta Bettina.
Az orosházi lány tehetségéről egyébként a kórház jótékonysági estjén résztvevők is meggyőződhettek a közelmúltban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.