- hirdetés -

Az Evangélikus Egyházközség és az OrosCafé.hu játékán 2 x 2 db belépőt sorsolunk ki a kitűnő koncertorgonista orosházi hangversenyére.
Az orgonaművész nem először teszi tiszteletét városunkban. Most az Evangélikus Egyházközség meghívására érkezik hozzánk, melynek apropójáról Ribár János esperest kérdeztük.
– Tavaly az orosházi művelődési házban kaptunk fantasztikus zenei élményt Gergelytől. Ennek végén meghívtam, mert az evangélikus templom jeles orgonáján még nem adott koncertet. Ezt elfogadta, és most Pünkösd tiszteletére játszik nekünk.
A zenésznek Facebook oldalán üzentünk, és feltettünk egy kérdést: nem először jössz ide, milyen érzésekkel várod a fellépést? A választ 7 perc elteltével megkaptuk.
– Olyan jól sikerült a karácsonyi koncert, hogy egy percig sem gondolkoztam azon, elfogadjam-e a meghívást. Ráadásul akkora munkában vagyok a látványkoncertem őszi premierje kapcsán, hogy nagyon jól fog esni kvázi kikapcsolni abból a műsorból, és egy kis barokkot játszani egy – a múltkori eset ismétlésében bízva – lelkes közönségnek.

A művész korábbi koncertján magával ragadóan mesélt és zenélt (klikk a képre)
A művész korábbi koncertjén magával ragadóan mesélt és zenélt (klikk a képre)
A koncertorgonista honlapján fent van az is, milyen műsorral készül: Bach, Händel, Phales, Pachelbel, Clark és Purcell műveiből játszik majd nekünk.
Ha ott szeretne lenni a kiváló zenei csemegének ígérkező estén, akkor nem kell mást tennie, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:
Mikor adott utoljára koncertet Orosházán Rákász Gergely?
A – 2007 május
B – 2009 szeptember
C – 2009 december
A megfelelő válasz betűjelét 2010. május 22-e, szombat 19 óráig küldje el a jatek@oroscafe.hu címre. Az email tárgya legyen Rákász. Emellett adja meg nevét, lakcímét és telefonszámát.
Két szerencsés másodmagával nézheti meg a május 23-án, 18 órakor kezdődő hangversenyt az evangélikus templomban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.