- hirdetés -

Sorozatunkban minden párt jelöltjétől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót. Az LMP, a Munkáspárt, az MDF, a Jobbik, az MSZP és a Fidesz jelöltjének bemutatkozását folyamatosan tesszük közzé. Lehetőséget biztosítottunk a Civil Mozgalom képviselőjének is, ám ő többszöri megkeresésünk ellenére sem reagált.
Tisztelt orosháziak!
A közéleti szerepvállalást mindig is a legnemesebb feladatnak tekintettem. Életemben minden Orosházához köt. Itt születtem, itt élek feleségemmel és két gyermekünkkel. Közgazdászként sok tapasztalatot szereztem a pénzügyekben és az önkormányzatokban. Parlamenti képviselőnek lenni óriási megtiszteltetés, egyben felelősség is.

dr. Dancsó József
dr. Dancsó József
Legfontosabb célkitűzésem a munkahelyek védelme. A feldolgozóipari beruházások ösztönzésével végre kihasználhatnánk ipari és mezőgazdasági lehetőségeinket. Az új kormánnyal együttműködésben ipartelepítésbe kell fogni. Ennek során ugyanakkor az eddigi gyakorlattal szakítva a kisvállalkozásokat kell előnyben részesíteni a multikkal szemben.
A kis cégek biztosítják ugyanis a munkahelyek zömét, így nem elképzelhetetlen az, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahely jöjjön létre. A fentiek mellett végre fel kell újítani a térség úthálózatát. Ezek a beruházások lehetővé tennék, hogy kiaknázzuk a turizmusban rejlő lehetőségeket is.
Meggyőződésem, hogy a választást követően az ország újra visszanyeri önbizalmát, Orosháza pedig erőre kap.
Dr. Dancsó József a Fidesz jelöltje

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.