- hirdetés -

Ezúttal esélyt sem adtak a fiúk a békésieknek.
A keddi, négygólos orosházi vereséggel zárult felkészülési mérkőzés visszavágóját játszotta az OFKSE felnőtt csapata a Békés gárdája ellen péntek este.
OFKSE  – Erste-Békési FKC  29 – 21
Táncsics -csarnok, 100 néző.
A Füzesi Ferenc irányította hazai alakulat ezúttal egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy ki a jobb. Az első percektől kezdve magához ragadta a kezdeményezést és a vezetést is, amit a meccs végéig ki sem engedett a kezéből. Bár Berta Gabi gyorsan begyűjtött két kiállítása miatt a hazaiak mesterének sűrűn kellett kevernie kártyáit, a támadó és védekező feladatokat a csapat mindenféle összeállításban jól megoldotta. Ekkor a kissé tartalékosan felálló vendégek még tartották magukat és a három-négygólos különbséget.
Gávai Ferenc edző nem volt megelégedve sem tanítványai teljesítményével sem a játékvezetők munkájával, és ennek hangot is adott. Utóbbiak ezt csak egy ideig tolerálták, aztán az első játékrész vége előtt megunták és piros lapot mutattak fel a békési trénernek.
Szünet után az addigi, tisztesnek mondható különbség gyorsan növekedni kezdett. A hazai támadások olajozottan futottak, az agresszív nyitott védekezéssel pedig az egyre kedveszegettebben játszó  vendégek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni. Hamar tízre, sőt ennél nagyobbra is nőtt az orosházi előny. Nagy szerepet játszott ebben, a kapuban a lehetetlent is hárító Herjeczki Balázs és Kovács Robi teljesítménye is. A végére egy kicsit kiengedett a hazai csapat és a Békés tízen belülre tudott kerülni.
Füzesi Ferenc: – A csapat tovább fejlődött. Azt gondolom, hogy egy héttel a szezon kezdete előtt jó úton járunk. Pozitív volt számomra, hogy bármilyen összetételben voltunk a pályán, a fiúk pontosan tudták a játék rendszereket és a védekezés is szépen összeállt.
Gávai Ferenc: – Sajnos a fél csapatomnak különböző elfoglaltságai voltak a mai napon. Eljöttünk, játszottunk egy tanulságos meccset. Gratulálok az Orosházának.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.