- hirdetés -

Továbbra is erős ellenfelekkel készül a tavaszi rajtra a listavezető.
A szombati nemzetközi torna után ismét kemény ellenfél ellen mérte fel fiai felkészültségét Füzesi mester. A mindig nagy erőpróbát jelentő Erste-Békési FKC otthonába látogatott kedd este a csapat.
– A mérkőzés most is nagy küzdelmet hozott és most előjöttek a támadójátékunk hibái – értékelt az orosháziak edzője a találkozó után, aki így folytatta:
– Nagy tempóban, gyorsan játszottunk, ami még jó is lett volna, de  a támadás befejezéseknél sorozatosan a jónál is jobb helyzetet kerestek a fiúk. Túlbonyolítottuk és ez sok hibát szült, amit a békésiek azonnal és keményen büntettek. Egyszerűbben játszva a helyzeteket, többre mentünk volna. A védekezés szépen rendeződik. A játéknak erre a részére nem is lehet panaszom, hisz egy jól játszó Békés is csak 25 gólt tudott elérni. Védelemben, úgy látom, mindenki tudja a helyét és feladatát, jól segítjük egymást. A bajnokság kezdetéig, de már a pénteki visszavágóig is sokat kell alakulni a támadásoknak, támadás befejezéseknek. Az elkövetkezendő napokban erre helyezzük a hangsúlyt. Összességében nagyon tanulságos meccs volt és azt hiszem, hogy a pénteken fél hatkor, a Táncsicsban zajló visszavágó is az lesz. Remélem itthon nem mi lőjük a kevesebb gólt.
Erste-Békési FKC – OFKSE 25 -21.
Kiállítás 10, ill. 12 perc. Hétméteres : 2/1, ill. 4/4.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.