- hirdetés -

Használd a fantáziád, ragadj papírt és ceruzát! Rajzolj egzotikus állatokat!

Az idén alakult Orosházi Díszmadár és Hobbiállat Szakkör nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az állattartók és állatbarátok egymással megismerkedjenek, majd összekovácsolódjanak. A jelenlegi program leginkább a fiatal korosztályt célozza meg.

A szakkör alsó és felső osztályos tanulók részére hirdet rajzpályázatot, melynek témáját a díszállatok adják. A szervezők a legkülönbözőbb fajtájú egzotikus állatokról, halakról, hüllőkről, madarakról készült rajzok, festmények beérkezését várják október 12-ig a Petőfi Művelődési Központba.

A pályázatról: Munkádat bármilyen eszköz, akvarell, grafit vagy színes ceruza segítségével is elkészítheted. Az ötletgyűjtésben segíthetnek neked a tankönyvek képei, vagy a szomszéd kisállat megfigyelése, de akár a saját fantáziádra is támaszkodhatsz.

A rajzokat október 16-a és 18-a között a művelődési házban minden érdeklődő megtekintheti. A beérkezett munkákat értékelik és díjazzák. Ezen a néhány napon a pályázati alkotások tárlatán túl a szakkör által szervezett Díszmadár Kiállításon is részt vehetnek a kedves látogatók.

httpv://www.youtube.com/watch?v=RRTKfAEzOr8

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.