- hirdetés -

Ismét egy remek könyvvel és írójával találkozhattak a könyvek barátai kedd este a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban. Nagyné Németh Adriennel és első könyvével ismerkedhettünk meg.

Az előre sejthetőnél némileg kisebb érdeklődés mellett zajlott a Magabiztosan. Azt hiszem című könyv bemutatója. A szókimondó, közvetlen stílusú, a mai nők életét érintő kérdésekkel foglalkozó mű írója, a közönségtalálkozó előtt elmondta, az ő estében is egy katartikus élmény indította a könyv megírásának gondolatát.

Már nyomdában van a következő regény (Fotó: Rosta Tibor)

– Kisebbik lányunk idegrendszeri betegséggel, RETT szindrómával született. Ez egy olyan betegség, amelyet az első időkben, mintegy másfél éves koráig nem is lehet észrevenni. Az ő érkezése, illetve betegsége indított el mindent. A könyv megírását, a Mesenincs fejlesztőház beindítását és tulajdonképpen mindent ami az életünkben azóta történt – mondta el az írónő.

Megírta első könyvét, eddigi életéről, és arról a világról, amelyben mi mindannyian itt élünk ezen a Földön. Magán véleményével tükröt tart saját maga, a társadalom és az abban élők elé fűszerezve sok érdekes sztorival, melyet javarészt ő és családja élt át.

– Szerettem írni az első könyvben azt az időszakot, amelyben a húszas éveimről mesélek. Ez is inspirált, hogy belekezdjek a másodikba, mely már mostanra nyomdába is került. Ez már nem első sorban önéletrajzi ihletésű regény lesz – teszi hozzá Nagyné Németh Adrienn.

A könyvtár olvasótermében az írónővel Oroveczné Egervári Zsuzsanna beszélgetett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.