- hirdetés -

A hétvégén a PET-BAU ASE utánpótláskorú asztaliteniszezői egy bronzérem mellett jelentős mennyiségű ranglista pontot gyűjtöttek be a Bükfürdő Kupán.

Az U11 korcsoportban Halma Csaba másodikként jutott a főtáblára így első alkalommal sikerült ranglista pontokat szereznie, amivel lerakta névjegyét a legfiatalabbak között. A 13 éves korosztályban Balogh Ágnes Kyra meg sem állt a dobogóig, ahol az elődöntőben a verseny későbbi győztese Tölgyes állította meg. Az orosházi versenyző végül bronzérmet szerzett. Ugyanebben a korcsoportban Hudák Dorina, Molnár Levente csoport győztesként jutott tovább, végezetül a kilencedik illetve 13. helyen zárták a versenyt – derült ki Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetőjének beszámolójából.

Serdülő egyéniben a lányok között Varga Bernadett , Balogh Ágnes Kyra, valamint Hudák Dorina a nyolc közé jutásért folytatott küzdelemben, Molnár Levente a főtáblán fejezte be a ranglista pontok gyűjtését. Párosban a Balogh – Varga kettős a dobogóért játszhatott a válogatott Laskai – Pad duóval, akiktől nagy mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtek, míg Hudák és a Statisztikában szereplő, Nagy Lilián párjaként a nyolcaddöntőig menetelt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.