- hirdetés -

Gólyalábasok, táncbemutatók, kézműves foglalkozás, bűvész és egy sztárfellépő is várja az orosháziakat február 10-én, az Orosházi Farsangolón. A Petőfi Művelődési Központ által szervezett eseménynek köszönhetően egy igazi, hangos kavalkáddal búcsúztatja a telet a város.

Három helyszínen, az Árpád-kertben, a rendezvénysátorban és a Petőfi Művelődési Központban várják az érdeklődőket a város ingyenes farsangi eseményére. A február 10-én délelőtt 9.30-kor induló Orosházi Farsangoló a Langaléta Garabonciások Horagus mester cirkusza című műsorával veszi kezdetét, majd a Harangos Néptáncegyüttes hagyományőrző bemutatójával folytatódik a program. Táncból pedig ezután sem lesz hiány, hiszen a Candy Dance Crew és a ReDance Hip-Hop Crew is látványos előadással készül.

Délelőtt 11 órakor lép színpadra az esemény sztárvendége, Vastag Csaba, aki megnyerő hangjával egy kiszenekaros koncert keretében ejti ámulatba az orosháziakat. Természetesen nem beszélhetnénk Orosházi Farsangolóról farsangi fánk nélkül, így a fellépés után fánksütés és kóstoltatás veszi kezdetét. Emellett a készlet erejéig kocsonyával is szolgálnak a szervezők.

A további programok – melyek folyamatosan elérhetőek a bemutatók ideje alatt is – 10 és 13 óra között várják az érdeklődőket. Lesz jelmezkiállítás, kirakodóvásár, farsangi álarc-és szemüvegkészítés, bűvésziskola és lufihajtogatás. Azok pedig, akik jelmezben érkeznek akár egy díjat is hazavihetnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.