- hirdetés -

Egy hosszú időszak maradt ki a méltán népszerű beszélgetős sorozatból, a műsor megalkotója és műsorvezetője, Deák György balesete után. Most újra folytatódik a sorozat, mégpedig az ősszel elmaradt résszel.

Deák György és vendégei április 12-én este hatra várják az érdeklődő nézőket a szokásos helyszínre, a Petőfi Művelődési Központ Szokolay termébe. Az áprilisi „Alma” vendégei a Szél család tagjai lesznek.

A „Fa”: Szél Attila, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub elnöke, a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja.

Az „Almák”: Szél Dávid, közgazdász, nemzetközi első osztályú birkózóbíró, Szél Balázs segédoperatőr, és Szél Anna, ifjúsági olimpiai ezüstérmes, U23-as Európa bajnok birkózó.

Szél Attila, a „Fa”… (Fotó: OrosCafé)

Mint Deák Györgytől megtudtuk, április 12-én a Szél család lesz a vendége, amelynek minden tagja így vagy úgy, de a birkózósporthoz kötődik. Ezzel a műsorral – a család bemutatásán túl – ennek a küzdősportnak az orosházi kiválóságai előtt is tisztelegnek. 2020-ban volt száz éves Orosházán a birkózás. Ez alatt a hosszú idő alatt számos szakember és versenyző öregbítette Orosháza hírnevét. Nemrég adták át a Dr. Sándor László Birkózó Csarnokot, mondhatni tehát, Orosháza a birkózás vidéki fellegvárának számít. Ezúttal is számos meglepetés vendéggel, produkcióval és érdekfeszítő történetekkel várják a Tisztelt Nagyérdeműt!

… és az egyik „Alma”, Szél Anna (Fotó: OrosCafé)

Az Alma a fájától előadás ingyenesen tekinthető meg, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.