- hirdetés -

A fiatal játékos lapunknak elmondta, a labdarúgás meghatározó része életének. Tizenhat évesen már felnőtt mérkőzésen lépett pályára.

Az Orosházi MTK-ULE éves báli ünnepségén kiemeli a korosztályok legjobb labdarúgóit. Az idei rendezvényen Nagy Bence is elismerést vehetett át a 2007. évben születettek közül kiemelkedő teljesítményéért.

Mikor ismerkedtél meg a labdarúgással?

– Hétévesen kezdtem el játszani az OMTK-ULE egyesületénél. Elekes Károly volt az első edzőm, ő tanította meg az alapokat. Buza Barnabás, jelenlegi edzőm nagy hatással volt a fejlődésemre, sokat köszönhetek neki. Az U17-es korosztályban játszok középpályásként, de az U19-ben is kapok lehetőséget. Ahogy betöltöttem decemberben a 16. életévemet, bemutatkoztam a Rákóczi felnőtt csapatában. Sok hasznos dolgot tanultam a felnőtt, rutinosabb társaktól, nagyon segítőkészek, és az edzőre, Bodzás Ádámra is számíthatok.

Milyen terveid vannak a sport terén a jövőre nézve?

– Az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium angol szakán tanulok, 10. osztályos vagyok. A továbbtanulás még messze van, de bárhová is visz az élet, remélem, a focit sokáig tudom még folytatni, hiszen meghatározó része az életemnek.

fotó: Nagy Kristóf

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.