- hirdetés -

Egy közös ebéddel és zenés ünnepléssel erősítették közösségüket a Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének tagjai. Előbb a hölgyeket köszöntötték nőnap alkalmából, majd a szebbik nem képviselői viszonozták a kedvességet.

Jeles napot ünnepelt a rákóczitelepi egyesület. A március 9-i közösségi programon a találkozás örömében osztozva egy finom ebéd mellett beszélték meg az elmúlt hetek eseményeit, üdvözölték köreikben az új tagokat, és nem utolsósorban köszöntötték a hölgyeket.

A férfiak szerető gondoskodással fordulnak hölgytársaikhoz (fotó: Nagy Kristóf)

– Mindig öröm és jó érzés egy ilyen összetartó közösségbe érkezni – köszöntötte az egyesület tagjait Dávid Zoltán polgármester, majd elárulta, a különleges alkalomra meglepetéssel érkezett. A képviselő-testület ajándékát, egy-egy szál virágot és egy kis édességet hozott a hölgyeknek. A városvezető úgy véli, az év minden napján megérdemlik a figyelmet és a törődést.

Dávid Zoltán polgármester köszöntötte a rákóczitelepi egyesület tagjait (fotó: Nagy Kristóf)

A Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, Kasza Béláné elmondta, januárban pótszilvesztereztek, a februári taggyűlés után márciusban a hölgyeket köszöntik közösen. Tizenegy egyesülettel ápolnak szorosabb kapcsolatot, nagy örömmel fogadják egymás meghívását és szerveznek programokat. Jelenleg 65 aktív tagot számolnak. A hölgyek nőnapi köszöntése régi hagyomány, de a közösségük összetartását csak erősíti, ha ezeken az alkalmakon a férfitársaiknak is kedveskednek egy kis aprósággal. A közös ebédet zenés-táncos kikapcsolódással zárták.

galéria: Nagy Kristóf

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.