- hirdetés -

Meghitt ünnepségen köszöntötte régi, hűséges dolgozóit az önkormányzat még december végén. A díjazottakat bemutató sorozatunkat a mostani héten az Ezüst Fenyő Idősek Otthonának munkatársaival folytatjuk. Elsőnek Kiss Józsefnével, aki 35 éves munkaviszonyáért kapott elismerést, és aki már a kezdetektől fogva tagja az Ezüst Fenyő csapatának. 

Pedig Kiss Józsefné, Gyöngyi pályafutása nem a szociális területtel kezdődött, 1988-ban a gyulai Semmelweis Egészségügyi Szakiskolában szerezte végzettségét, majd ezt követően, még abban az évben az Orosházi Kórház gyermekosztályán helyezkedett el. 

35 év munkaviszonyáért kapott elismerést (Fotó: Nagy Kristóf)

– Nem sokkal később viszont megszülettek a gyermekeim és akkor egyszerűbbnek tűnt egyműszakos állást vállalni, akkor kezdtem el először az intézmény egyik idősek klubjában dolgozni. 1995-től kezdődően, 10 éven keresztül maradtam ott, ezt követően pedig 2005-ben lettem az akkor induló Ezüst Fenyő Idősek Otthonának a munkatársa és az óta is itt dolgozom – sorolta. 

Mint mondta, az időseknek szükségük van gondoskodásra, szeretetre, különösen azoknak, akiknek nincs családja. A koruk, egészségügyi állapotuk miatt megérdemlik a törődést és azt, hogy megfelelően gondoskodjanak róluk. Munkahelyét és az ott dolgozó csapatot családias közegként jellemezte, az évek során igazán jó viszony alakult ki a munkatársak között, egyetértésben, egymást segítve látják el mindennapi teendőiket, az ő esetében az orvosi szobában. 

Kezdetektől fogva tagja az Ezüst Fenyő csapatának (Fotó: Nagy Kristóf)

Kiss Józsefné 35 éves munkaviszonyáért kapott törzsgárda elismerést decemberben.
– Korábban már megkaptam a 10, 15, 20, 25 és 30 éves munkaviszonyom után is a törzsgárda elismeréseket, de nagyon örültem és büszke vagyok rá, hogy így ismerik el a már hosszú ideje hasonló területen dolgozók munkáját, végzettségét. Jövőre pedig újabb jubileum következik, hiszen 20 éve lesz már, hogy megnyitotta kapuit az Ezüst Fenyő Idősek Otthona – tette hozzá. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.