- hirdetés -

Harmincegy évvel ezelőtt, 1993. február 1-jén alapította a Rekviem temetkezési céget Lászlóffy Zoltánné. Az eltelt idő alatt a cég Orosháza szerves részévé vált, munkájuk során a legnehezebb időkben kísérik el az embereket az első telefonhívástól egészen a temetés végéig.

Orosházán, Battonyán, de Békéssámsonon is üzemeltet már temetőket a Rekviem. A cég indulása óta sokat bővült, tavaly pedig egy óriási összejövetelen ünnepelhették meg harmincadik születésnapjukat. Lászlóffy Zoltánné a kezdetektől egészen 2008-ig vezette a Rekviemet, majd a stafétát fia, Lászlóffy Róbert vette át.

– A tavalyi harminc év komoly állomás volt a cég történetében, de persze a harmincegyedik születésnapra is büszkék vagyunk. Ez idő alatt már rengeteg minden történt, cégünk három településen üzemeltet temetőt, Orosházán pedig megnyitottuk második irodánkat is. Mindemellett saját virágüzletünk is van, és polgári búcsúztatónk is a családok rendelkezésére áll. Fejlesztéseinkkel, bővítésünkkel mindig a lakosság érdekeit igyekszünk szolgálni – fogalmazott Lászlóffy Róbert.

Irodájukba bárki érkezik, bizalommal fogadják. Az egyeztetések során igyekeznek minél jobban megkönnyíteni a gyász nehéz időszakát. A támogatásra fókuszálnak, hogy a hozzátartozók a lehető legzökkenőmentesebben túl legyenek a temetést körül ölelő procedúrákon. – Az ember számára egy szerette elvesztése éppen elég teher, nem szeretnénk, ha a problémák például a sok papírmunka miatt halmozódnának. Éppen ezért szeretnénk mérsékelni ezeket a terheket – hangsúlyozta a cég tulajdonosa.

A cég munkatársainak feladatai a precíz és kegyeletteljes munkavégzés. Legfontosabb céljuk pedig, hogy a hozzátartozók egy méltó és szép búcsút vehessenek attól, akit elveszítettek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.