- hirdetés -

Még tavaly decemberben az eddigi utolsó, Újkígyós elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt egy jótékonysági kezdeményezésre hívta fel szurkolói figyelmét a CSIKO SE kézilabdacsapata. Az adományból a Platán Idősek Otthonát támogatták.

December 10-én az Eötvös-csarnokban játszotta eddigi utolsó bajnoki mérkőzését a CSIKO SE kézilabdacsapata, akik az Újkígyós együttesét győzték le 38-31-re. A találkozó előtt azonban egy jótékonysági kezdeményezésre hívták fel szurkolóik és közönségük figyelmét. A belépőjegyek vásárlásával ugyanis a Platán Idősek Otthonának lakókörnyezetét szerették volna egy kicsit komfortosabbá tenni, hogy az idősebbek közül többen is élvezhessék az olvasás örömét az olvasósarokban.

Az egyesület közösségi oldalán adott hírt nemrég arról, hogy a napokban a két olvasófotel átadása is megtörtént, bízva abban, hogy sok örömet szereztek ezzel az otthon lakóinak, valamint megköszönve szurkolóiknak a támogatást.

A CSIKO SE jelenleg az NB II H-csoportjának második helyéről várja a folytatást, az alapszakaszból még összesen három bajnoki van hátra nekik az NB II felsőházi rájátszása előtt. A 2024-es év első, előzetesen igencsak kemény összecsapását Makón játsszák majd február 17-én, míg az első hazai bajnokijukon egy héttel később 18 órától a Pick Szeged fiatal kézilabdázókból álló harmadik számú csapatát fogadják az Eötvös-csarnokban.

Kiemelt kép forrása: CSIKO SE Facebook-oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.