- hirdetés -

Zsúfolt nézőtér előtt játszották a teremkupa döntőit Orosházán.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Kecskeméti Kft.-Békés Vármegyei Teremkupa elnevezésű labdarúgó tornát. A két helyszínen rendezett selejtezősorozat első részét január 6-7-én, Szeghalmon bonyolították le. A további selejtezőket január 13-án, Orosházán rendezték. A vasárnapi döntőre is az Eötvös-csarnokban került sor.

Elődöntők eredményei

1. CSOPORT

Békéscsaba Előre 1912 II. – Újkígyós FC 3-2, Újkígyós – OMTK-Rákóczi 3-3, büntetőkkel 4-5, OMTK-Rákóczi – Békéscsaba Előre 1912 II. 2-4.

Végeredmény: 1. Békéscsaba Előre 1912 II. 6 p., 2. OMTK-Rákóczi 2 p., 3. Újkígyós FC 1 p.

– Összességében nézve nem vagyok csalódott a hétvégével kapcsolatban! A csoportból való továbbjutás az első mérkőzés után már a saját kezünkben volt és magabiztosan hoztuk is. Az elődöntő csoportban is jó játékkal rukkoltunk elő, a továbbjutás viszont sajnos nem sikerül. Remek ráhangoló torna volt a téli felkészülésre. Köszönet a szervezőknek érte – nyilatkozta a mérkőzések után Bodzás Ádám, az OMTK-Rákóczi edzője.

2. CSOPORT

Köröstarcsai KSK – Szarvasi FC 6-6, büntetőkkel 8-7, Szarvasi FC – Nagyszénás SE 1-8, Nagyszénás SE – Köröstarcsai KSK 3-0.

Végeredmény: 1. Nagyszénás 6 p., 2. Köröstarcsa 2 p., 3. Szarvas 1 p.

3. CSOPORT

Mezőberényi LE – Kaszaper FC 2-5, Kaszaper FC – OMTK-ULE 0-4, OMTK-ULE – Mezőberényi LE 3-1.

Végeredmény: 1. OMTK-ULE 6 p., 2. Kaszaper 3 p., 3. Mezőberény 0 p.

Hármas döntő

Békéscsaba Előre 1912 II. – Nagyszénás 4-2, Nagyszénás – OMTK-ULE 2-9, OMTK-ULE – Békéscsaba Előre 1912 II. 4-1.

Végeredmény

1. OMTK-ULE 6 p., 2. Békéscsaba Előre 1912 II. 3 p., 3. Nagyszénás 0 p.

– Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszottunk. Nagyon tetszett a mai napon a játékosok hozzáállása. Minden focista hozzátett valamit a sikerért. Gratulálok a fiúknak! Örülök, hogy ilyen sokan megtekintették a mérkőzéseket, remélem, hogy tavasszal is ilyen sikerek részesei lehetnek a játékosaink és a szurkolóink egyaránt – osztotta meg gondolatait a kupagyőzelem után Buza Barnabás szakmai vezető.

Az OMTK-ULE emelhette magasba a kupát (fotó: BT)

Különdíjak

A torna legjobb kapusa: Kovács Tamás (Békéscsaba Előre 1912 II.)
A torna legjobb játékosa: Darida Ádám (OMTK-ULE)
A torna gólkirálya: Fehér Bence (6 gól-OMTK-ULE)

A díjakat Tóth Márton, az MLSZ Instruktora, Bakulya Mihály szervező, Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE elnöke és Kecskeméti Csaba, a névadó cég tulajdonosa adta át.

A jótékony célra, licitálásra bocsájtott Fradi-póló Vinkovics Attiláé lett, ezen felül a győztes orosházi csapat játékosai is felajánlották a nyereményüket, amely az ősszel agyvérzést kapott Urbancsok Ákos gyógykezelését szolgálja.

galéria: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.