- hirdetés -

Január nyolcadikától hétfőtől, egészen a Justh Zsigmond Városi Könyvtár január 22-i nyitásáig KönyvtárPonton várják az érdeklődőket.

Január huszonegyedikéig a Petőfi Művelődési Központ (PMK), valamint a Justh Zsigmond Városi Könyvtár is zárva tart. Ebben az időszakban a könyvtár munkatársai KönyvtárPonton várják olvasóikat, így ha új könyveket szeretnének kölcsönözni, vagy visszavinnék a korábban kivett darabokat megtehetik.

-A kötetek kiválasztásában a könyvtár katalógusa áll az olvasók rendelkezésére. Igényeiket e-mailben (konyvtar@justhvk.hu) vagy telefonon (68 413-696) jelezhetik az érdeklődők. A kért könyveket ezután a PMK bejáratánál hétköznaponként 10 és 13 óra között a KönyvtárPonton átvehetik, illetve szintén ebben az idősávban ide vissza is hozhatják a kiolvasott példányokat az olvasók – ismertette Buzai Csaba, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár igazgatója.

Gyülekező könyvek a ponton (Fotó: Nagy Kristóf)

Kiemelte, ebben az átmeneti időszakban a gyermek és felnőtt könyvtár kötetei egyaránt elérhetőek. Mint mondta, nagy az érdeklődés, sokan veszik igénybe a szolgáltatást.
– Abban az esetben, ha valaki 22-e előtt szeretne beiratkozni a városi könyvtárba, online megteheti. Ehhez, a honlapunkon található űrlapot kell kitöltenie a jelentkezőnek. A dokumentumot kinyomtatjuk, majd a KönytárPonton történő adategyeztetés után – melyhez személyigazolványra és lakcímkártyára van szükség – már válogathat is az olvasó a rendelkezésre álló könyvekből – zárta az igazgató.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.