- hirdetés -

Gyönyörű volt ma, ahogyan a városunk felett a lemenő nap rózsaszínre színezte az égboltot, a csodás látványt többen megörökítették és posztolták a közösségi média felületein. Arra a jelenségre viszont, amit Molnárné Németh Krisztina pedagógus „csípett el”, kevesek ezek a szavak. Sokkal inkább illik rá a lélegzetelállító kifejezés.

– A mobilommal készült a kép délutáni ügyintézés közben a Lehel utcán. Itt lettem figyelmes arra, milyen különös az égbolt. Azt hiszem, ezt hívják a profi fotósok aranyórának. Először egy alaktalan szivárványjelenséget láttam, majd amint az szétoszlott, pár perc múlva láthatóvá vált ez a szivárvány, közepén a fura alakú felhőcsodával. Igéző látvány volt – idézte fel az élményt a pedagógus.

– Mindeközben a nyugati égbolton mintha narancsszínű sarki fény lett volna látható, annak tűnt, ahogyan a gyorsan mozgó felhőket megvilágította a lemenő nap. Vagy tíz percig csodáltam. Sosem láttam még ilyen szép jelenséget – mesélte a fotókat készítő tanítónő. Az orosházi református iskolában dolgozó Molnárné Németh Krisztina hobbi természetfotósként számos lenyűgöző képet osztott már meg Facebook oldalán. Ha Ön is szereti a hétköznapi csodákat, nézze meg ezeket a szépségeket is!

Fotók: Molnárné Németh Krisztina gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.