- hirdetés -

Két Békés vármegyei rendőrt jutalmazott meg a Magyar Autóklub Dél-alföldi Regionális Szervezete december 29-én. A közlekedésrendészeten szolgálatot teljesítők közül az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársa, Ruszkai Renáta r. őrmester is a kitüntetettek sorát erősíti.

Békéscsaba főterén zajlott az ünnepélyes díjátadás, melyet a Magyar Autóklub szervezett. A december 29-i eseményen azokat a rendőröket jutalmazták, akik már évek óta kiemelkedően végzik munkájukat a közlekedésrendészet területén.

Fotók: police.hu

Az egyik elismerésben Ruszkai Renáta r. őrmester részesült, az Orosházi Rendőrkapitányság Forgalomellenőrző Csoportjának járőre, aki közel két és fél éve szerelt fel. Szereti a munkáját, gyorsan beilleszkedett a csapatba, örömmel fogadja tapasztaltabb kollégái tanácsait, és folyamatosan bővíti szakmai tudását – írja a police.hu. A másik díjat a Szarvasi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője, Gyurcsan Tamás r. főtörzsőrmester kapta. Mindketten nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, így példaként állhatnak munkatársaik előtt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.