- hirdetés -

Hétfő délután a Petőfi Művelődési Központban osztották ki a rászoruló családoknak azokat az ajándékokat, melyeket a Royal Barber shop gyűjtött össze az általuk felajánlott tíz ingyenes hajvágás mellé.

Mint arról korábban hírt adtunk, fél évvel ezelőtt nyitotta meg új üzletét a Royal Barber Shop a városban. Szarka Roland, az üzlet vezetője pedig egy nagyszerű ajánlattal állt elő, melynek köszönhetően több rászoruló fiatal haja is megszépülhetett. Az akció mellett adományokat is gyűjtöttek, melyeket az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központjának és Családsegítő Szolgálatának segítségével osztottak ki. Szarka Roland az adományok átadása előtt elmondta, sok vendégük hallgatta meg a felhívást és nem üres kézzel érkeztek a shopba.

– Úgy érzem sikeres lett az akciónk. Tíz ingyen frizurát készítettünk, a családsegítő által javasolt fiataloknak és sok jó ruhaneműt és egyéb hasznos ajándékot is össze tudtunk gyűjteni vendégeink önzetlen segítségével. Köszönöm Oravecz Nóra alpolgármester és Halustyik Éva intézményvezető segítségét, terveink szerint jövőre megismételjük ezt az akciót – tette hozzá Szarka Roland.

Halustyik Éva, az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központjának és Családsegítő Szolgálatának vezetője elmondta, örömmel segítettek az akcióban.

– Ez egy szép gondolat volt Rolandék részéről, mi pedig örömmel segítettünk az ingyen frizurakészítés alanyainak, illetve az ajándékot kapó családok kiválasztásában. Kollégáim pontosan tudják, melyek azok a családok, akik rászorulnak és ahová jó helyre kerülnek ezek az adományok, hogy az ő karácsonyuk is szebb lehessen – kommentálta az intézményvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.