- hirdetés -

Sikeres pályázatának köszönhetően hátrányos helyzetű gyermekek számára teszi szebbé a nyarat az orosházi családsegítő szolgálat.

Az Erzsébet tábor megvalósítása érdekében beadott pályázatuk sikeresnek bizonyult, így ismét a Balaton mellett nyaralhat jó néhány hátrányos helyzetű gyermek.

– Július 16-tól 21-ig táborozhat Zánkán negyvennyolc hátrányos helyzetű, általános iskolás korú gyermekünk. Négy településről kerül majd ki az utazó létszám. Csanádapácáról tizenkilenc, Orosházáról tizenöt, Pusztaföldvárról nyolc és Kardoskútról vesznek részt a táborban. Őket intézményünk öt munkatársa kíséri el. Számtalan program lehetőség várja a táborozókat. Ezek közül a gyerekek, a felnőtt kísérőkkel együtt választják majd ki a számukra legvonzóbbakat. A zánkai tábor mellett szeretnénk augusztus hónapban kéthetes napközis tábort is szervezni – tájékoztatta az OrosCafét Halustyik Éva, intézményvezető.

Az elmúlt nyarakon is remekül szórakoztak a Békés megyei gyerekek (Fotó: EGYCSSZ)

Többen jelezték az elmúlt napokban, hogy a családsegítő szolgálat munkatársait nem tudják telefonon elérni, ezzel kapcsolatban is érdeklődtünk az intézménynél. Halustyik Éva, az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata vezetője elmondta, az intézmény őszi, Petőfi Művelődési Központba költözése óta nem volt ilyen kommunikációs probléma, mint az elmúlt néhány napban.

– Értesültünk a problémáról és azonnal értesítettük a szakembereket, akik megállapították, hogy rendszerhiba történt, melyet rövid időn belül elhárítottak. Természetesen az ilyen problémák nem csak az ügyfeleinknek okoznak gondot, számunkra is roppant kellemetlen – fogalmazott az intézményvezető.

Felhívta a figyelmet, hogy az esetleges későbbi, hasonló problémák elkerülése és a zavartalan ügyfélkiszolgálás érdekében Orosháza honlapján az intézmény néhány mobiltelefonszáma is megtalálható, amelyeken műszaki meghibásodás idején is elérhetőek a családsegítő munkatársai.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.