- hirdetés -

Újabb ablak nyílt ki az adventi házikón. Ezúttal a 12-es számú mögött rejtőzött ajándék az Eötvös József Katolikus Óvoda gyermekei számára. A meglepetéssel a Zengő Alföld Orosházi KA kézilabdás lányai érkeztek.

Izgatottan léptek az Eötvös József Katoliks Óvoda Micimackó csoportos gyermekei az óriás adventi kalendárium köré december 12-én. Az ajándékot átadó női kézilabdázók közül Kenyeres Barbara elmondta, ez egy nagyon szép hagyomány, számukra pedig mindig is jobb érzés volt adni, mint kapni. Éppen ezért szívesen álltak a kezdeményezés mögé a csapattal.

– Nagyon pozitív ez a kezdeményezés. Szeretnénk persze minden csoporttal eljönni, de tavaly óta sajnos erre nincs lehetőségünk. Ettől függetlenül nagyon szuper ez a kalendárium, és így is be tudjuk osztani, hogy mikor, melyik csoport veszi át az ajándékot az ünnepek előtt. Nagyon-nagyon örülnek ennek a meglepetésnek, és szerencsére emellett is rengeteg ajándékkal készül nekik a Jézuska – mondta Szőke-Molnár Csilla óvodavezető, majd megköszönte a női kézilabdázók ajándékát, akik minden korcsoportnak egy-egy társasjátékkal készültek.

A gyerekek ezután még egy gyors csoportképre is összeálltak a kézilabdás lányokkal, akik számára nagyszerű volt látni, milyen örömmel fogadták ezt az apró ajándékot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.