- hirdetés -

Már évek óta egy hagyomány az Orosházi Női Kézilabda Clubnál, hogy a Magyar Vöröskereszt Békés vármegyei szervezetével karöltve a rászorulókon szeretnének segíteni, éppen ezért idén is várják a cipősdobozba zárt felajánlásokat.

Az orosházi női kézilabdázók számára mindig is fontos volt, hogy segítsenek azokon, akik nélkülöznek. A Magyar Vöröskereszttel összefogva már rengeteg emberen segítettek az elmúlt években, most pedig ismét várják a felajánlásokat.

– A cipősdobozokba ezúttal is főleg tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), jó minőségű ruhaneműt, játékot (társasjátékok, ceruzák, színezők stb.) könyveket várunk. Kérjük az adakozókat, hogy tüntessék fel, hogy hány éves fiú vagy lány gyermeknek szánják az adományt – emelték ki Facebook bejegyzésükben.

Aki támogatni szeretné a női kézilabdázók kezdeményezését, azok december 10-ig vihetik el a meglepetésekkel teli cipősdobozokat az Eötvös-csarnokban található irodájukba, illetve a Rákóczi utca 16. szám alatt található Twister Gyermekstúdióba. Kiemelték, a december 10-én rendezett mérkőzés előtt is leadhatják a szurkolók a csomagokat, aki pedig nem érkezik üres kézzel, az ingyenesen tekintheti meg a találkozót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.