- hirdetés -

Egy Mikulás ünnepség keretében vendégelte meg tűzoltóit, munkatársait és családtagjaikat az Orosházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. A hagyomány több év után folytatódott újra a gyerekek nagy örömére, akiknek Hevesi Imre zenélt, valamint szaloncukrot, ajándékot is kaptak.

A koronavírus-járványt megelőzően egy évről évre visszatérő program volt az Orosházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság életében, hogy december elején egy könnyed Mikulás ünnepséget szervez alkalmazottainak, gyermekeiknek. A hagyomány az elmúlt években a korlátozások, biztonsági előírások miatt elmaradt, idén december 4-én azonban végre folytatódhatott.

– 3 évvel ezelőtt például én magam voltam a Mikulás. Nagy örömünkre szolgált, hogy idén ismét sikerült megszerveznünk, több év után folytatnunk a hagyományt. A tematika akkor is hasonló volt és most sem szerettünk volna változtatni rajta. Egy zenés produkciót szerveztünk a gyerekeknek, amiről ezúttal Hevesi Imre, azaz Imi bácsi gondoskodott – ismertette a részleteket Bohák János tűzoltó alezredes, a parancsnokság vezetője.

A már több mint 3 évtizede színpadra lépő Hevesi Imre sok ezer koncerten van már túl, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt zenél. A vendégek most is nagy örömmel fogadták az előadót, a gyerekek lelkesen énekelték vele közösen a már jól ismert Mikulás napi dalokat. Itt azonban még nem volt vége a programnak, hiszen nem sokkal később magától a Mikulástól is megkapták a jól megérdemelt szaloncukrokat, apró ajándékokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.