- hirdetés -

Kopáncs-puszta idén karácsony előtt egy különleges eseménynek ad otthont december 9-én. A Pünkösdi Zarándoklatért Egyesület szervez egy adventi koncertet, ami azért is különleges, mivel a Szent Gellért templomban még sosem rendeztek hasonló jellegű programot.

Az adventi koncertre az egyesület által gyűjtött támogatásoknak köszönhetően a résztvevők számára ingyenes a belépés. Az esemény azért is különleges, mert nemcsak lelki élményeket ígér, hanem meleg italokat, valamint 250 főig emléktárgyakat kínál a résztvevők számára.

A rendezvény szervezői szeretettel várnak mindenkit egy szeretet asztalhoz, ahol a vendégektől érkező süteményekkel édesítenék meg az eseményt.

Az eseményen fellép az Amigo Band. A liturgiát Tracsek Oszkár atya tartja, míg verssel Nóbik Beáta készül.

Az adventi program a Szent Gellért templomban december 9-én, 14 órakor kezdődik. A templomkertben már hamarabb, 12 óra 30 perckor is várják az érdeklődőket.

A helyszínre a gyalogos túra 11 óra 15 perckor Tótkomlósról indul. További részletekkel kapcsolatban Viczián Zoltánnál a 0630-535-8322-es telefonszámon érdeklődhetnek vagy a www.punkosdizarandoklatert.hu oldalon is találhatók további információk.

Kiemelt fotó: www.punkosdizarandoklatert.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.