- hirdetés -

Alig több mint egy hónap és itt a karácsony. Az ünnepi előkészületek elkezdődtek Orosházán, a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai a díszkivilágításokat szerelik szerte a városban.

Orosháza területén összesen 152 darab oszlopra kerül a megszokott ünnepi világítás. A hét elején a külterületi városrészekben, így Rákóczitelepen 25, Szentetornyán 15 darab díszvilágítás került fel a lámaposzlopokra, a belvárosban a Huba utcán további harminc darabot helyeztek fel az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai. Ezen túl a megszokott helyszíneken, folytatják a munkát.

Fotó: Nagy Kristóf

Benkő Ferenc vezérigazgatótól azt is megtudtuk, hogy idén bővül az adventi kavalkád, ugyanis a belvárosi katolikus templom előtt további faházakat helyeznek ki. Új fényfüzéreket is beszereztek, amelyeket szintén ezen a területen használják fel. Egy világító sétányt alakítanak ki, ezzel is emelve az ünnepi hangulatot.

Keresik a város karácsonyfáját

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. idén is várja azok jelentkezését, akik fenyőfát ajánlanak fel díjmentesen a város karácsonyfájának, vagy ezüstfenyőágakat a város adventi koszorújához.

Jelentkezés e-mailben, az info@varosuzemeltetes.hu e-mail-címen vagy telefonon, a 06 (68) 512-461 telefonszámon, név, lakcím és telefonszám megadásával.

A felajánlott fát a Városüzemeltetés kivágja és elszállítja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.