- hirdetés -

Győzelemmel mutatkozott be Orosházán a Zengő Alföld Orosházi KA legújabb játékosa. Kovács Véda hat góllal vette ki a részét a sikerből.

A klub még a hétvégén jelentette be, hogy egy új játékos erősíti a gárdát. Az utóbbi időszakban több meghatározó játékosát is nélkülözni kénytelen a csapat. Morva Zoltán edző Kenyeres Barbarára és Vörös Bettinára sem számíthat a következő hetekben, éppen ezért volt szükség egy új játékos szerződtetésére.

Az egyesület honlapja szerint Kovács Véda Pécsen ismerkedett meg a sportággal, ami nélkül már el sem tudná képzelni az életét. Később megfordult Kozármislenyben, majd tavaly játszott Kecskeméten, illetve a PTE-PEAC csapataiban is. A nyáron az NB I-es Dunaújvárosba igazolt, innen érkezett Orosházára kölcsönbe az idény végéig.

– Zavaczki Bogi jó barátnőm, tőle sok jót hallottam a klubról. A pozitív véleménye és a korábbi tapasztalataim alapján gondoltam úgy, hogy szívesen csatlakoznék a csapathoz. Örülök, hogy ez megvalósult. Szeretnék segíteni a csapatnak abban, hogy megőrizze az előkelő helyét a tabellán, de emellett az is célom, hogy újra élvezzem a kézilabdát – fogalmazott a 21 éves sportoló.

Az első benyomásaival kapcsolatban elmondta, hogy a társak kedvesen fogadták, ami megkönnyíti számára a beilleszkedést. A törlesztést már el is kezdte, hiszen hat góllal mutatkozott be az FTC U19 elleni győztes mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.