- hirdetés -

Péntek este tartotta havi rendes találkozóját a Nyugdíjas Pedagógusok Orosházi Egyesülete. Az esemény a tervezett program befejeztével ezúttal nem ért véget.

Az egyesület tagjai az est első részében egy érdekes előadást hallgattak, mely az 1848-49-es forradalom és szabadságharc orosházi vonatkozásait mutatta be. Rendes körülmények közt az előadás vége egyszersmind a találkozó végét is jelentette volna, de másként történt. A program végére megérkezett a PMK Bubik termébe Dávid Zoltán polgármester és az idősek napja alkalmából köszöntötte az egyesület tagjait.

– Örömmel tettem eleget Makuláné Gulicska Valéria meghívásának és örömmel köszöntöttem a nyugdíjas pedagógusokat, akik nagyon sokat tettek az Orosházán nevelkedő gyermekekért, hogy hasznos és értékes tagjai lehessenek városunknak – mondta a polgármester.

A gyönyörű torta az egyesület ajándéka volt (Fotó: Dancsó József)

Az egyesület vezetése a polgármesteri köszöntőt is megtoldotta egy újabb meglepetéssel. Dávid Zoltán mondatai után a Táncsics gimnázium diákja, Horváth Áron szavalt egy szép verset, majd egy nagy torta érkezett a terembe, mely az egyesület ajándéka volt a tagoknak, és amelynek elfogyasztásával maguk is megünnepelték az idősek napját.

– Ez most mindenkinek meglepetés volt, hisz csak Laskovicz Júlia tanárnő és én tudtunk róla. Örülök, hogy polgármester úr is azonnal igent mondott a felkérésre és hogy ilyen jól sikerült – tette hozzá az egyesület vezetője, Makuláné Gulicska Valéria.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.