- hirdetés -

A tavalyi nagy sikerre tekintettel, idén is halloweeni csokigyűjtést szervez Rákóczitelep. Az esemény során a gyerekek házról-házra járhatnak jelmezbe öltözve, mindemellett pedig tökfaragó verseny, és a Virág Söröző rémisztő kerthelyisége vár az érdeklődőkre október 31-én.

Cukorkagyűjtő csapatok, illetve rákóczitelepi háztartások és intézmények jelentkezését várják, akik szívesen eltöltenének egy rémisztő estét Halloweenkor. A jelmezbe öltözött családok és barátok dolga az lesz, hogy végigjárva a kijelölt házakat finomságokat gyűjtsön, míg a csokigyűjtő helyszínként jelentkezőknek az a feladata, hogy rémisztően kidíszítsék otthonukat, és várják a vendégek érkezését.

Az esemény keretén belül, aki szeretne, saját kifaragott halloweeni tökkel is nevezhet, melyet aznap, október 31-én 16 óráig várnak a kiindulási helyszínen. Az elkészült alkotások közül a legjobbakat díjazni is fogják. A tavalyi eseményen összesen 120 cukorkagyűjtő indult útnak, minden gyermek úgy nyilatkozott, nagyon élvezte a rendhagyó éjszakát.

Az idei rémisztgetés október 31-én 17 órakor kezdődik majd, azonban ahhoz, hogy megfelelő számú térképet tudjanak készíteni előzetes jelentkezés szükséges a szervezőknél. Rizmayer Anitát a 0630/386-7456-os számon, Hajba Gábort pedig a 0630/310-7501-es telefonszámon lehet keresni hétköznap 17 óra után, illetve hétvégén. A csapatoknak és a háztartásoknak is október 22-ig van lehetőségük nevezni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.