- hirdetés -

Három kérdés, három jó válasz – ennyit várunk olvasóinktól. A tét három darab páros bérlet az október 19-22. között megrendezendő Csabai Kolbászfesztiválra. Írjuk a játékunk részleteit.

Itt a lehetőség, hogy néhány szerencsés olvasónk részese legyen az ország egyik legnagyobb gasztroeseményének, az október 19-22. között megrendezendő Csabai Kolbászfesztiválnak! Az OrosCafe Kft. új játékot hirdet, ahol nem kevesebb, mint három szerencsés két főre szóló bérletet nyerhet a szervezők jóvoltából.

Ehhez nincs más teendő, mint az alábbi három kérdésekre, helyesen kell válaszolni. Ebben segítség lesz egy korábbi cikkünk, amelyben minden szükséges információ megtalálható a jó megfejtésekhez.
Íme a kérdések:

1. Hányadik alkalommal rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált?

A: 16
B: 36
C: 26

2. Ki lesz a kolbászverseny zsűrijének elnöke?

A: Prohászka Béla
B: Molnár Tamás
C: Győrvári Marcell

3. A négy versenyen várhatóan mennyi csapat tölti majd a kolbászt?

A: közel 100
B: több mint 1000
C: kevesebb mint 1000

A helyes válaszokat a jatek@oroscafe.hu email-címre várjuk. A tárgyhoz írja: “kolbászfesztivál nyereményjáték”. Egy email címről csak egy megfejtés küldhető.

A helyes válaszokat szeptember 25. és október 9. között várjuk. Sorsolás október 10-én.

Érdemes játszani, hiszen a kolbászfesztivál teljes időtartamára érvényes páros bérleteket nyerhet három olvasónk. Azariah, Rúzsa Magdi, Dzsúdló, Manuel vagy a Halott Pénz – olyan népszerű előadók, akik mind fellépnek Békéscsabán október 19 és 22. között. További részletek a programokról a Csabai Kolbászfesztivál hivatalos honlapján találhatók.

A részletes játékszabályzat itt érhető el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.