- hirdetés -

Vármegyei rangadót játszanak szombaton a Mátrai stadionban.

A „hibátlan” ULE igazi erőpróba előtt áll

A Békés vármegyei I.osztály 6. fordulójában az OMTK-ULE a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatát látja vendégül szombaton délután. Az orosházi alakulat négy mérkőzésből négyszer nyert, a vendégek felemás mérleget mondhatnak magukénak, egy győzelem mellett két döntetlen és 2 vereség a mérlegük.

OMTK-ULE 1913 – Bcs.1912 Előre II. (szeptember 23. 16 óra, Mátrai-stadion)

A mérkőzés játékvezetője: Hajdú Dávid (Petrovszki Péter, Kató Bence).

Buza Barnabás, az ULE szakmai vezetője: Rangadót játszunk szombaton. Kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek. Olyan erőpróba elé nézünk, ami befolyásolhatja a bajnokság további menetét. Meg kell fognunk az ellenfelünk fiatalos lendületét, emellett a saját játékunkkal kell foglalkoznunk.

A mérkőzésre a belépődíj egységesen: 600 Ft.

Ványára látogat a Rákóczi

Az 5. fordulót rendezik meg a Békés vármegyei II/A bajnokságban. A vendéglátók 7 ponttal a 3.helyet foglalják el a tabellán, míg a Rákóczi 3 ponttal a 13.helyen állnak.

Dévaványai SE – OMTK-Rákóczi (szeptember 23., 16 óra, Dévaványa)

Janicsek Zoltán, a Rákóczi játékosa: Remélem a múltheti formánkat tudjuk hozni, és győzni tudunk még idegenben is. A heti edzésmunkán, mindenkin látszik a győzni akarás, remélem így is lesz szombaton. A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Vágási Pál, Drozdik Péter).

Kiemelt kép: Archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.