- hirdetés -

Ebben az évben már második alkalommal indítja el ivartalanítási akcióját a Szikhát Menhely és németországi partnerszervezete a PROJEKT PUSZTAHUNDE. Az eddigi évek statisztikáját tekintve most a keverék kutyákkal jelentkező családokat részesítik előnyben, ennek ellenére macskákkal is ugyanúgy jelentkezhetnek.

Évek óta segíti ingyenes ivartalanítási akcióval a Szikhát Menhely azokat az orosházi és térségi családokat, akik anyagi gondok miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy kedvenceiket ivartalanítsák. A PROJEKT PUSZTAHUNDE támogatásának köszönhetően idén második alkalommal fogadják majd a jelentkezőket, közülük is előnyben részesítik majd a keverék kutyákat. Ezzel is megelőzve a felesleges eb és macska szaporulatot.

A műtétet azokon az állatokon is elvégzik, melyekben még nincs chip, de annak beültetését a gazdának kell majd kifizetnie. Az akció, a visszaélések elkerülése érdekében kuponrendszerű – hangsúlyozza Facebook oldalán a menhely.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet a 06-70/619-2307-es telefonszámon lehet intézni hétköznap reggel 8 és 14 óra között. A jóváhagyás és adategyeztetés után a menhely kiállítja a kupont, amit szintén az előbbiekben megadott időintervallumban lehet átvenni a menhelyen. Ezután már csak időpontot kell egyeztetni az akcióban résztvevő állatorvosok egyikével, majd a műtét után megfelelően kell gondoskodni kedvencünkről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.