- hirdetés -

Harmincadik születésnapjához érkezett az orosházi Neander zenekar. Szeptember 9-én 20 órától a Rock Klub ad otthont a jubileumi koncertnek.

Ez az este nem egy hagyományos koncert lesz, hanem egy igazi zenei időutazás. A műsor első részében néhány instrumentális, dallamos rockzene csendül fel, majd egy igazi „big jam” veszi kezdetét. A P. Mobiltól a Prognózisig, Ákostól a Hobo Blues Bandig, sok emblematikus magyar dalé lesz a főszerep. A zenekar tagjai mellett jó pár meghívott vendégzenész, barát is színpadra lép. Az este folyamán régi, közel 30 éves Neander dalok is megszólalnak majd. A zenekar több dallal is szeretne megemlékezni a néhány éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Fejes Péter barátukról, aki a zenekar billentyűse volt. A koncert vége is sok meglepetést tartogat.

A zenészek szeretettel várnak mindenki, különösen azokat, akik a 90-es években élték ifjúságukat, itt a Békés megyei viharsarokban.

A szeptember 9-ei koncert résztvevői:

Trippe Krisztina – Adamik János – Bogdánffy Csaba – Csete Zoltán – Feldmann József – György Mihály – György Patrik – Ifj. Kecskeméti Imre – Kugyela Eörs – Leszkó Róbert – Márta Balázs – Miszlai Márton – Násztor Róbert – Sárecz Viktor – Leszkó Pál

Fotó: Leszkó Pál gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.