- hirdetés -

Az utolsó percben csúszott ki egy pont a telepiek kezéből.

A Békés vármegyei II/A bajnokságban induló OMTK-Rákóczi Dobozon kezdte meg a pontvadászatot szombaton délután. Az előző bajnokság őszi mérkőzésén a telepiek 10-1-re kiütötték a doboziakat, majd a visszavágón májusban a Doboz nyert 4-3-ra. A szombati találkozó kevesebb gólt és hazai győzelmet hozott.

Dobozi SE – OMTK-Rákóczi      2 – 1    (1 – 1)

Doboz, 120 néző. Vezette: Telek András.

Doboz: Farkas Zs. – Szabó R., Szabó B., Huszár A. (Köteles), Pojendán, Sztojka N. (Lukucz), Tímári (Szabó T.), Kopács, Sztojka Á. (Rácz Gy.), Barcsay, Szigeti. Edző: Kis László.

Orosháza: Németh R. – Szokolai, Czinkóczi, Buzai, Janicsek, Valach, Kun-Szabó (Deák, Polacsek), Kérdő (Dobi), Halász, Szűcs, Kocsis. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Barcsay (10.), Lukucz (90.), ill. Pojendán (18. – öngól).

A gyors gólváltást követően végig kiegyenlített játékot láthatott a szépszámú közönség. A fiatal orosházi csapat koncentrálása 90 percig tartott, ekkor Lukucz találata három pontot ért a doboziak javára.

Edzői nyilatkozatok

Kis László: – Minden kezdet nehéz. Rászolgáltunk a győzelemre, mert az utolsó percig hittünk benne. A szurkolóknak köszönjük a biztatást.

Bodzás Ádám: – A döntetlenre rászolgáltunk volna. A végén mindkét csapat döntésre szerette volna vinni, ebből a hazaiak jötte ki jobban.

Az OMTK-Rákóczi a 2. fordulóban augusztus 26-án a Békésszentandrást fogadja.

Kiemelt kép: archív/Oroscafe

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.