- hirdetés -

Az ősz egyik legkedveltebb visszatérő programjává vált az elmúlt évek során a Linamar Hungary Zrt. által rendezett jótékonysági futóverseny, amivel a rendezők a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatják.

Fuss egy jó ügy érdekében, legyél Te is koraszülöttmentő! – áll a Linamar Hungary Zrt. felhívásában immár hetedik éve. Idén is megrendezik az évek során hagyománnyá vált jótékonysági futóversenyüket az egészséges életmód, a támogatás és a közös sportolás örömének jegyében. Idén a tavalyi évhez hasonlóan hibrid verseny megrendezése mellett döntöttek, azaz jelenléti és online versenyt is biztosítanak. Természetesen a díjazás is külön lesz a helyszínen futók és az online regisztrálók között.

A nevezési díj bevételének 100 százalékát a hagyományoknak megfelelően a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására fordítják. Az elmúlt 6 év során összesen közel 2400 nevezés érkezett, több, mint 12 000 kilométert futottak le és 5 036 270 forintot gyűjtöttek.

Sokan jelentkeztek már az elmúlt évek során is, hogy támogassák a koraszülöttmentőket (Fotó: Takács Csaba)

– Ha Te is szívesen csatlakoznál kezdeményezésünkhöz regisztrálj és tarts velünk a helyszínen szeptember 23-án Gyopároson vagy fuss bárhol a világon szeptember 22-24 között és legyél Te is koraszülöttmentő – írja felhívásában a cég. A nevezés és a regisztráció már elindult, szeptember 9-ig van lehetőségük az érdeklődőknek csatlakozniuk a kezdeményezéshez a következő linkre kattintva: https://korido.hu/2023LinamarJotekonysagiFutoverseny_reg

A jótékonysági kezdeményezés szeptember 23-án szombaton Orosházán Gyopárosról, a Hűvös utcából indul, innen rajtolnak majd el a futók és segítik a koraszülöttmentőket. A versenyhez kapcsolódó Facebook-eseménynél további részletek is elérhetők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.