- hirdetés -

A csapat továbbjutott, a hátvéd gólt lőtt a kupamérkőzésen.

Az OMTK-ULE augusztus 6-án kiütötte a Ceglédi VSE együttesét a MOL Magyar Kupából. A csapat egyik húzóemberét, Darida Ádámot jelöltük „A hét sportolója” címre.

Mit lehet dióhéjban tudni Rólad?

– Négy éves koromban vitt le édesapám az első edzésre. Görbics Lajos bácsinál ismerkedtem meg a labdarúgás alapjaival. Fiatalon kerültem Hódmezővásárhelyre, tíz éven át futballoztam a sárga-kék csapatban. Végigjártam a szamárlétrát az utánpótlástól az NB III-as felnőtt csapatig. Szép emlékeim vannak a vásárhelyi évekről. Ezután Nagyszénáson töltöttem másfél évet, majd visszatértem szülővárosomba, Orosházára. Az infrastruktúra és a kitűzött célok miatt döntöttem a váltás mellett. Céljaink egyértelműen az NB III-ba jutás, továbbá szeretnénk minél tovább jutni a Békés Vármegyei Kupában és a Magyar Kupában.

Az első lépést már megtettétek a Magyar Kupában, 5:0-ra kiütöttétek az NB III-as Ceglédet.

– Az elején letámadtuk őket, gyorsan szereztünk három gólt. Az eredmény önmagáért beszél, várjuk a következő ellenfelet.

A kupamérkőzés összefoglalója 10:15 perctől tekinthető meg:

A fővárosi III. Kerületi TVE érkezik augusztus 27-én Orosházára.

– Alakulhatott volna „könnyebben” is a sorsolás! Amennyiben sikerül a Cegléd elleni remek játékunkat megismételni, akkor ismét egy jó eredményt fogunk elérni.

A bajnoki nyitányon, augusztus 12-én a Medgyesbodzás látogat a Mátrai Stadionba.

– Győzelemmel szeretnénk elindítani az idei bajnoki szezont és kiszolgálni jó játékkal a közönségünket.

fotó: OC

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.