- hirdetés -

Honlapján adta hírül a CSIKO SE, hogy a következő bajnoki szezonra is megkezdődött a csapataik építése. Be is mutatták egyesével, hogy kik lehetnek azok a fiatal játékosok, akik az ifjúsági csapatot fogják erősíteni, de akár a felnőttek között is bemutatkozhatnak majd. A legutóbb bemutatott 6 játékost követően következzen 4 újabb tehetséges fiatal.

A 2007-es születésű Tomozi Kolos jó alkatú és szellemű kapus. fejlődőképes hálóőr, aki bízik benne, hogy Pajkó László mellett sokat fog fejlődni, így hamarosan az együttes erősségévé válhat.
– A kézit itt Orosházán kezdtem, amikor 6. osztályos voltam, 2020 elején. Szeretnék minél magasabb szintre eljutni egy jó csapattal, azért döntöttem a CSIKO mellett, mert szakmai szempontból nagyon sokat tud nyújtani és sok lehetőséget látok a fejlődésben – ismertette céljait Kolos.

Tomozi Kolos

A 20 esztendős Nagy Konrád néhány éve még az Orosházi FKSE I. osztályú utánpótlás együtteseit erősítette, most rövid kihagyás után ismét Orosházán, a CSIKO SE csapatában folytatja pályafutását.
– Tanulmányaimat jelenleg a Szegedi SZB School of Business Technikumban végzem. Szabadidőmet a barátaimmal és a családommal töltöm. A kézilabdát elsős koromban kezdtem el Adán, majd 15 éves koromban Orosházán folytattam. Minden erőmmel azon leszek, hogy bizonyítsak, és hogy jól teljesítsek – mutatkozott be Konrád.

Nagy Konrád

A 2003-ban született Nagy Kristóf is éveket töltött korábban az Orosházi FKSE utánpótlásában, most úgy érzi, itt a lehetőség, hogy az ifjúsági és felnőtt együttesben is kipróbálja magát.
– 20 éves vagyok, Szegeden tanulok, OKJ-s szakmát végzek. Az általános iskola 1. osztályában kezdtem a kézilabda pályafutásomat, nyolc évig külföldön kézilabdáztam és egy év kihagyás után felkérést kaptam a CSIKO-tól. A 2023/2024-es szezont így itt kezdem, szeretném megmérettetni magam az ifjúsági és felnőtt bajnokságban is – árulta el magáról Kristóf.

Juhász Ákos

Szeghalomról érkezik, de korábban évekig a békési utánpótlásban szerepelt a 18 éves Juhász Ákos, aki balátlövő poszton játszik, ám bármelyik belső pozícióban otthonosan mozog.
– Idén érettségiztem a szeghalmi Péter András Gimnáziumban, tanulmányaimat Szegeden szeretném folytatni. Terveim közé tartozik az is, hogy elvégezzem az edzői képzést és edző legyek a későbbiekben. A kézilabda kiskorom óta jelen van az életemben, 8 éves korom óta űzöm a sportot. Remélem a játékommal tudom majd segíteni a csapatomat és elérjük a kitűzött célokat a szezon végén. Legnagyobb erősségemnek azt tartom, hogy jól látok a pályán, mindig is jó kapcsolatom volt a szélsőkkel és a beállóval. Nagyon motiváltan kezdem majd meg a munkát Orosházán, fejlődni szeretnék, minden edzésen és mérkőzésen a maximumra törekszem – mesélt magáról Ákos.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.