- hirdetés -

Június 17-én várták a kikapcsolódni vágyó gyermekeket és fiatalokat a főtéren és a Diáktanyán.

A programok között szabadulószobával, társasjátékokkal és csapatversennyel is találkozhattak az érdeklődők, utóbbihoz 5-7 fős csoportok jelentkezését várták. Orosháza ifjúsági referense, Simon Petra elmondta, hogy ezt előzetesen, de akár a helyszínen is megtehették a vállalkozó kedvű fiatalok. Az első öt nevező csapat ajándékban részesült, a legjobban teljesítők pedig értékes nyereményekkel gazdagodhattak.

– 6 állomást építettünk ki a csapatversenyhez, a társasjátékos foglalkozások pedig a mai alkalom mellett a nyár során is egy visszatérő programmá fog válni, keddenként 14 órától tartjuk majd meg őket a jövő héttől kezdve. Nekem is ez a kedvencem, nagyon szeretem a társasjátékokat, örülök neki, hogy mind a fiatalok, mind a nálam idősebbek között szoktam hozzá találni társakat – ezt már Andrikó Ágnes, a szervezőcsapat egyik lelkes tagja mesélte.

A délután folyamán később kihirdették az eredményeket, ezzel azonban még nem volt vége a programnak, hiszen először a Boring Days együttes adott elő egy akusztikus koncertet, majd a Nyárindító Party elsődleges helyszíneként szolgáló főtérről a Diáktanya felé vették az irányt, egy batyus szalonnasütésre.  A jó hangulatról az este folyamán még filmnézéssel (Macskafogó) és a Forma 1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzésének a megtekintésével gondoskodtak.

Kiemelt kép: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.