- hirdetés -

Győrben versenyzett először az idei szezon során Kovács Péter. Az orosházi triálversenyző pontazonossággal állhatott fel a dobogó tetejére a Magyar Kupa sorozat idei első fordulójában az elit kategóriában.

Győrben rendezték meg néhány héttel ezelőtt a szezon első versenyét (Grandis Trial Show MK), ahol a már megszokott módon, kiváló helyszínen, jól felépített akadályok vártak a versenyzőkre.

– A 15 akadálypályából csak egy sikerült 50 pontnál alacsonyabb eredménnyel (a maximális pontszám 60 volt), viszont a végeredményt több dolog is árnyalta. Az évindító, könnyebben teljesíthető nehézségi szintből adódóan szoros eredmények alakultak ki, éppen csak pontazonossággal sikerült megcsípni az aranyérmet. Ennek oka a figyelmetlenségemből adódó sok kis hiba volt. A verseny alatt sajnos elvonta a fókuszomat sok más egyéb tényező, ezen mindenképp fejlesztenem kell – nyilatkozta az orosházi versenyző.

Hozzátette, az új kerékpárt is szoknia kell még, illetve a 3 hónapos teljes téli és a 6 hónapos versenyekkel való leállás sem segítette. Mindezek ellenére úgy érzi, hogy jó irányba, tudja min kell fejlesztenie és alig várja, hogy újra versenyezhessen.

Fotók: Tüske Tibor/Marcali Gábor

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.