- hirdetés -

Lengyelországban volt jelenése a legutóbbi hétvégén Kovács Péternek. A fiatal orosházi triálversenyző szombaton országos bajnokságon és Lengyel Kupán vett részt. Szokása szerint nem is maradt adós a kiváló eredményekkel, egy ezüstérmet és egy aranyérmet ért el kategóriájában.

– Ezúttal Lengyelországba utaztunk, hogy a világ egyik legjobb triál edzőjének és lengyel versenyzőjének, Karol Serwinnek a városában, Swidnikben vegyünk részt a Lengyel Országos Bajnokságon és az ugyanazon a napon megrendezett Lengyel Kupán. A két verseny egy napon igen nagy és izgalmas kihívás volt – árulta el Péter.

Szombat délelőtt a bajnokságon éppen Karol Serwin végzett az első helyen, míg az orosházi versenyző az ezüstérmet szerezte meg. A harmadik helyen szintén egy magyar versenyző, Erdélyi Ádám végzett, míg Fark Zalán a junior kategóriában lett második, a nemzeti bajnokság besorolás értelmében azonban ekkor még nem állhattak dobogóra.

A Lengyel Kupán szerezte meg az első helyet

– Délután viszont igencsak sikerült belehúznom és megszereznem az első helyet az elit kategóriában a kupa küzdelmei során. Ennek különösen örülök, hiszen már meglévő pályán kapott helyet a rendezvény, ami számomra teljesen idegen volt. Ekkor Erdélyi Ádám is előrelépett a 2. helyre, míg Karol a 3, Fark Zalán pedig az 5. helyen végzett, mely eredményekhez ezúton is gratulálok versenytársaimnak – tette hozzá.

A hétvégét egy Karol Serwin által vezetett edzéssel fejezték be másnap, ami elmondása szerint szintén nagyon jól sikerült.

Kiemelt kép: Péter produkciója az Orosházán rendezett Triál Magyar Kupán (Fotó: Somogyi Martin)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.