- hirdetés -

Orosháza óvodái közül egyedüliként nevezett a Stavmat Magyarország óvoda fejlesztési pályázatára az Eötvös József Katolikus Óvoda. Az intézmény célja, hogy teraszukat felújítva, egy mozgásfejlesztő teret alakítsanak ki a gyerekeknek.

Óvoda fejlesztési pályázatot írt ki a Stavmat Magyarország Építőanyag Kereskedelmi Vállalat, mely során az ország óvodáiból vártak gyermek rajzokat, mely a felújítandó területet ábrázolja. Orosházáról az Eötvös József Katolikus Óvoda nevezett be, hogy az intézmény területén található teraszt felújítsák.

– Egyik kis óvodásunk készítette el a rajzot, amely egy mozgásfejlesztő pályát ábrázol. Ezt szeretnénk elkészíteni a gyerekeknek, hogyha megújul a terasz. Sokat gondolkodtunk, de végül azért esett a választásunk erre a területre, mert a beton már annyira berepedezett, hogy a gyerekek nem tudnak ráhajtani a kis közlekedési eszközökkel, de még futkározni sem, mert balesetveszélyes – mondta Szőke-Molnár Csilla óvodavezető.

A teraszra különböző játékokat álmodtak meg, többek között csiga-biga vonalat és ugróiskolát. A felújításhoz szükséges anyagot pedig a Stavmat Magyarország állja, amennyiben elég kedvelést gyűjtenek. Szavazni a vállalat Facebook oldalán lehet a katolikus óvoda rajzának kedvelésével, melyet itt érhetnek el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.