- hirdetés -

Csak a győzelem az elfogadható eredmény az orosháziak számára.

A 25. fordulót rendezik meg a hétvégén a megyei I.o.labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata a Nagyszénást fogadja az ULE-Sportcentrumban. Az OMTK-Rákóczi a megyei II/A csoport 26. fordulójában Békésen lép pályára.

ULE: menekülés a győzelembe

A 2. helyről várja a mérkőzést az Orosháza, a vendég nagyszénásiak a 6. helyet foglalják el a tabellán. Az előző fordulóban az ULE 0-0-s döntetlent játszott Szarvason, míg a szénásiak Medgyesbodzáson értek el 1-1-es döntetlent.

OMTK-ULE 1913 – Nagyszénás SE (Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, május 13., 17 óra)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE edzője: Szomszédvári rangadó következik, amin nem számít a tabellán elfoglalt helyezés. Számunkra a bajnoki cím eléréséhez a hátralevő 3 mérkőzésen 9 pontot kell szerezni, tehát szombaton sem elfogadható más eredmény. A csapatszintű védekezésünk rendben van, de a győzelemhez gólt, gólokat is kell szerezni. A keretünk hetek óta nagyon karcsú, de akik pályára lépnek, azoknak éreztetni kell az ellenféllel, hogy csakis mi győzhetünk.

Juhász Norbert, a Nagyszénás SE edzője: Lesznek hiányzóink, de teher nélkül játszva szeretnénk meglepetést okozni, mivel az előző két mérkőzésen sem érdemeltünk vereséget.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Bozó Norbert, Zahorecz Soma).

Gedóék számára a bajnoki cím a tét Fotó: Oroscafe

A 26. fordulót rendezik meg a megyei II/A csoportban. A 7. helyen álló OMTK-Rákóczi a 10. helyezett Békés csapatához látogat szombaton délután.

Rákóczi: egyenlő eséllyel lépnek pályára Békésen

Az előző fordulóban a Rákóczi hazai környezetben szenvedett 3-2-es vereséget az Eleki USE csapatától, míg a békésiek Dobozon kaptak ki 4-1-re.

Békési FC – OMTK-Rákóczi (Békés, május 13., 13.30 óra)

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Szerencsére a fiúkat kevésbé fogta meg a hétvégi vereség, mint gondoltam. Ez a hétközi munkán látszott is! Jól edzettek, a fiatalok kezdik kipihenni az utóbbi hetek erőltetett menetét. Minden héten bizakodva várjuk a hétvégi fordulót, továbbra is bízunk az elvégzett munkában!

A mérkőzés játékvezetője: Vágási Pál (Karácsony Ádám Márk, Andrej Tamás Zoltán).

Kiemelt kép: archív/Oroscafe

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.