- hirdetés -

Egy fiatal férfi sikeres életet él Párizsban. Olyannyira, hogy már egyszerre három menyasszonya is van. Ők persze nem tudnak egymásról. A Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című darabot adták elő május 10-én este, a művelődési központban. A neves színészeket felsorakoztató Guiness-rekorder előadás komikus helyzeteivel varázsolta el a közönséget.

Nagy érdeklődés övezte Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című színházi darabot. Május 10-én este szép lassan megtelt a Petőfi Művelődési Központ színházterme, ahol mintegy négyszázan nézték meg az előadást. A darabban Bozsó Péter, Suhajda Dániel, Fodor Zsóka, Köllő Babett, Mádi Piroska és Deutsch Anita nagyszerű játékkal, helyzetkomikumokkal szórakoztatta a közönséget.

– Legutóbb Operettgálán voltam Orosházán. Az épületre és kedvességre emlékszem leginkább, hisz minket itt mindig nagyon szívesen látnak. Nagyon szeretem az előadás előtti izgalmat, ami fél perccel színpadra lépés előtt elfog. A mai, a világ legtöbbet játszott vígjátéka, ami minden díjat bezsebelt. Egyik poén követi a másikat, egy idő után pedig a közönség már nem is mer nevetni, nehogy lemaradjon a következő vicces mondatról. Szerintem, aki színházba jár az egy felhőtlen szórakozást szeretne, és ettől a darabtól pont azt kapja meg. Nem kell túlgondolni, egy pasiról szól, akinek egyszerre három nője van, ezeket próbálja meg koordinálni – mondta óriási mosollyal az arcán Köllő Babett, aki Judith karakterét játssza.

A színésznő hozzátette, Judith egy nagyon lökött csaj, szenvedélyes, bolondos karakter, akivel könnyen azonosulni tudott. A darab elején a főszereplő Bernard (Bozsó Péter) egy új projekten dolgozik épp Párizsban. Ekkor megismerkedünk az első menyasszonnyal, az angol Janettel (Deutsch Anita), majd betoppan a rég nem látott barát Robert (Suhajda Dániel), aki papíron egyébként halott. Az egész mizériát Bertha (Fodor Zsóka), a házvezetőnő véleményei, poénjai tetézik. Janet után érkezik Jacquline (Mádi Piroska), majd meglepetésből hamarabb lép a lakásba Judith is.

– Amit én a színpadon szeretek az a pillanat, amikor lenézek a közönségre és taps, és taps. Amikor a darab végén ütemesen tapsol a közönség és azt veszem észre, hogy fogom a kollégák kezét és rázom a lábam az ütemre. Ez nekem maga a mámor. Én Orosházát jól ismerem, mert gyakran játszottam itt. A Leszállás Párizsban pedig egy szerelem számomra. A színész életében van olyan darab, amelyet megcsinál, megtanul, aztán van a szerelem. Nekem egész életemben öt olyan darab van, ami ilyen, a 200-300 előadásból. Ez a darab is pont olyan, és már évek óta dübörgő sikerrel megy – emelte ki Fodor Zsóka.

A Guiness-rekorder vígjátékon remekül szórakozott a közönség. Ahogy haladtunk a történetben a nevetés is egyre hangosabb és hangosabb lett. Az előadás végén pedig óriási tapsvihar hallatszódott a nézőtérről, amikor a színészi gárda meghajolt.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.