- hirdetés -

Mezőmegyeren győzött az orosházi csapat és bejutott a kupadöntőbe.

Az 5. fordulót rendezték meg a Békés Megyei Kupa idei sorozatában. Május 3-án a tét a megyei döntőbe jutás volt. Az OMTK-ULE a megyei II/A csoportban szereplő Mezőmegyer vendégeként lépett pályára.

Mezőmegyer SE – Orosházi MTK-ULE          0 – 4            (0 – 2)

Mezőmegyer, 100 néző. Vezette: Zahorán János (Belanka Zsolt Péter, Zsótér Róbert).

Mezőmegyer: Kun – Miklya, Nagy B., Láza, Benyó, Kerekes (Fehérvári), Balogh M. (Séllei), Kecskeméti (Horváth B.), Göcző (Lehoczki), Balog K., Tóth G. Játékos-edző: Nyúl Gábor.

Orosháza: Bordás D. (Marunák) – Rau, Szabó Ákos (Endrefalvi T.), Harangozó, Darida, Fehér (Halász), Endrefalvi E. (Janicsek), Gedó, Miszlai (Dajcs), Szabó Áron, Papp M. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Darida (7.), Miszlai (15., 76.), Szabó Ákos (84.).

 Kiállítva: Tóth G. (25. – második sárga lap után), Benyó (45. – második sárga lap után), Láza (45. – reklamálásért).

Edzői nyilatkozatok

Nyúl Gábor: – Ennyi rosszindulatot egy csapat egy év alatt is nehezen viselne, hát még egy meccs erejéig. Gratulálok a fiúknak, hogy szervezetten és lelkesen lehozták a nehéz második félidőt.

Buza Barnabás: – Amit augusztusban elterveztünk, azt teljesítettük, hab lenne a tortán a döntő megnyerése. Furcsa meccs volt, de azzal nem igazán akarok most foglalkozni.

A másik ágon a Szarvas 5-0-ra kiütötte a Nagyszénást, így a Békés Megyei Kupa döntőjébe a Szarvas és az Orosháza jutott. Az is eldőlt, hogy a döntőbe jutással az ULE már biztosan ott lesz augusztus elején a MOL Magyar Kupa országos tábláján, ahová az MLSZ az NB-s csapatok mellett 3 helyet biztosít a Békés vármegyei csapatok számára.

Az OMTK-ULE legközelebb május 6-án, bajnoki mérkőzésen lép pályára Szarvason. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.