- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a különböző szintű bajnokságokban. A Rákóczi otthon, az ULE idegenben lép pályára.

Fürdővárosi rangadóra készül az ULE

A megyei I. o. labdarúgó bajnokság 22. fordulójában az OMTK-ULE Gyulán játszik. Listavezető csapatunk a 4. helyen álló Gyulai Termál FC vendégeként mérkőzik. Az előző fordulóban a Gyula hazai környezetben 3-3-as döntetlent játszott a sereghajtó Jamina ellen. Az ULE a Mátrai Sándor Stadionban 1-0-ra legyőzte a Medgyesbodzást. A két gárda már kétszer megmérkőzött egymással, mindkétszer 2-0-s orosházi győzelem született.

Gyulai Termál FC – OMTK-ULE (Gyula, április 22., 17 óra)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Olyan öt mérkőzés következik, amely igazi erőpróba a csapat számára. A gyulai meccsen csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra. Eltiltottunk nincs, a sérültjeinkre viszont továbbra sem számíthatok. Nagyon fontos lesz a stabilitás az első perctől kezdve. Bízom a csapatban!

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Zahorán János, Petrovszki Péter)

Győzelmi reményekkel lép pályára a Rákóczi

A megyei II/A csoport 23. fordulójában a 8.helyezett  OMTK-Rákóczi a 12. helyen álló Mezőkovácsházi TE csapatát fogadja április 22-én. Az előző fordulóban a Rákóczi 2-1-es vereséget szenvedett Békésszentandráson, míg a Mezőkovácsháza hazai környezetben kapott ki 5-2-re a Békés csapatától.

OMTK-Rákóczi – Mezőkovácsházi TE (Orosháza, ULE-bázis, április 22., 17 óra)

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Minden elismerésem a csapaté,hiába a negatív sorozat, szorgalmasan dolgoznak a fiúk! Nagyon nehéz időszak elé nézünk, mivel hat mérkőzés vár az U19 csapatunk számára a hónap második részében. Érettségi időszak következik, ezért kellett összezsúfolni a mérkőzéseket, hogy a ballagások, vizsgák időpontjaival ne ütközzenek a játéknapok. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni ebből az időszakból.

A mérkőzés játékvezetője: Kató Benedek (Zsótér Róbert, Andrej Tamás Zoltán).

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

kiemelt fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.