- hirdetés -

Úgy tűnik végül a zenében találta meg számításait az orosházi Pribelszki Norbert. Néhány évvel ezelőtt még a Pola formáció tagjaként mutatkozott be a nagyvilágnak, azóta pedig Pribelszki néven több saját száma is megjelent, köztük Feng Ya Ouval, Curtisszel és az X-Faktor korábbi győztesével Aleeval is született közös dala.

Egész napos, fárasztó klipforgatások, dalírás, ötletelés. Ez foglalkoztatja most leginkább a fiatal orosházi tehetséget, Pribelszki Norbit. Legutóbbi dala két héttel ezelőtt került a videómegosztó oldalra, amely Curtisszel közösen készült.

– Ez egy kicsit nagyképű, szemtelenebb dal. Mondhatni nagy világmegfejtés nincs benne. Amikor ötletleteltem úgy éreztem, hogy ezt a dalt valakivel együtt szeretném előadni. Azért gondoltam végül Curtisre, mert az ő zenéjében véltem felfedezni olyan erőt és energiát, ami ebben a dalban is jelen van – mesélte Norbi.

– Amúgyis jóban vagyunk, beszélgettünk már néha erről, de még soha nem készült közös számunk, így gondoltam megkérdezem, hátha benne van. Elküldtem neki a számot, meghallgatta és rögtön visszaküldte a választ a hangüzenetben, hogy „Na, akkor szedjük be a pénzt!”, mivel ez a dal címe is – tette hozzá.

Az orosházi származású tehetség elárulta, nagyon jó volt a közös munka. Pribelszki Norbi stúdiójában vették fel a dalt, minden gördülékenyen ment. A zenei projektek során egyébként általában nem ötletel, amilyen az adott hangulata, arról ír.

– A klipforgatás jó volt, de egyben fárasztó is. Ez a projekt egy EP, ami annyit jelent, hogy nagyobb mint egy kislemez, de kisebb, mint egy teljes album. Ez a mostani öt dalból áll, másfél-két hetente jönnek majd az új számok. A Curtisszel közös dalhoz klipet forgattunk, a többi számhoz egy visualizer anyagot készítettünk, ezt mind egy nap alatt, úgyhogy reggel 8-tól hajnali 2-ig forgattunk – mondta Pribelszki Norbi.

A fiatal zenész hozzátette, nagyon jók voltak a visszajelzések, mind ismerősöktől és szakmabeliektől egyaránt, a videómegosztó oldalon is a legtöbben pozitív véleménnyel vannak az új dalról. Norbi életében jelenleg a zene tölti be a legfontosabb szerepet, de elárulta, április 1-jén érkezik egy rövidfilm, amelyben főszerepet játszik. Ennek a főcímdalát Tóth Andival közösen írták. A fiatal tehetség elmondta, jól alakulnak számára a dolgok, de még rengeteg minden áll előtte. Egyik legnagyobb álma például egy önálló koncert a Budapest Parkban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.